Menu
Helsinki, Finland

Mikä on ”Canopy“ rukousarmeija

Yksi sanan ”Canopy” merkitys on, suojaava silkkikangas, johon on kudottu kultaisia osasia ja jota silkkikangasta voidaan käyttää kuninkaallisen kruunun kattona, kuninkaan kunniaksi. Älkäämme unohtako, että juutalaiset hääparit menevät naimisiin tälläisen katoksen alla (”chuppa”). Kuinka kaunis kuva tämä onkaan eurooppalaisesta Kristuksen morsiamesta, kun hän tapaa Luojansa, Vapahtajansa tämän rukoussuojan alla.

Ihmiset joka puolelta Eurooppaa tulevat yhteen,

  • kaikista eri kirkkokunnista, seurakunnista ja kristillisistä yhteisöistä,
  • nuorista ja iäkkäämmistä, miehistä tai naisista.

Jumala on profeetallisesti rohkaissut meitä kutsumaan enemmän rukoilijoita Euroopan puolesta juuri nyt.
Tämä siksi, että olemme lähestymässä erityistä, historiallista ajankohtaa. 

Sitoutuminen itsessään on hyvin  yksinkertaista, kuitenkin me tarvitsemme  miehiä ja naisia, jotka ovat sitkeitä,  luotettavia ja halukkaita sitoutumaan ja rukoilemaan Euroopan puolesta, niinpä: 

  • Jos Eurooppa merkitsee Sinulle paljon.
  • Jos olet valmis rukoilemaan Euroopan puolesta 15 minuuttia joka viikko.

Niin ole ystävällinen ja rekisteröydy. Lähetämme Sinulle joka 14. päivä lyhyen rukouskirjeen, jossa käsitellään ajankohtaisia Euroopan ongelmia. Tulethan mukaan jatkuvasti kasvavaan Euroopan laajuiseen rukousliikkeeseen. Meidän näkymme on peittää Eurooppa 24 tuntisellä rukouksella, pyhällä rukoussuojalla, joka koostuu ylistyksestä, esirukouksesta ja siunaaavasta rukouksesta.

Kun kristityt alkavat rukoilla, maailma muuttuu. Niinpä muutokset Euroopassa ovat tämän aloitteen syvempi tarkoitus. Eurooppa kuuluu Jeesukselle Kristukselle on tämän aloitteen syvin tarkoitus.  Kuten monet muutkin, uskomme, että  Jumalan tahto on, ”että Euroopan pitää pelastua”

Me, rukoussuoja- aloitteen tekijät olemme ryhmä  rukouskokousten vetäjiä ja esirukoilijoita noin 15 Euroopan eri  kansakunnasta. Me tapaamme säännöllisesti rukoillaksemme maanosamme puolesta. Siksi nimemme on ”European Union of Prayer” (Euroopan rukousunioni).  Me uskomme siihen, että Jumalalla on aivan erityinen kutsumus maanosallemme ja että toisen maailmansodan jälkeen yhteydenpito eri kansakuntien välillä, on Jumalalta saatu kutsumus. Mutta Euroopan kristityt voivat ylläpitää tämän kutsumuksen vain Jumalan armosta, uskon avulla,  rukouksella ja rohkeudella.

Tämä on se, mihin haluamme Sinut mukaan!

Rekisteröityminen

Kysymyksiin ja mielipiteisiin,  kirjaudu sisään info@canopyofprayer.eu ja laita liitteeksi, mistä maasta olet.

Top