Menu
Parliament in Bukarest, Romania

Ce este o “Canopy“?

“Canopy” poate fi o bucată de mătase întrețesută cu aur, ce putea fi folosită ca acoperiș peste un tron regesc, pentru slava Împăratului. Să nu uităm că și cuplurile evreiești sunt căsătorite sub o “canopy” (“chuppa”). Aceasta este o imagine a Miresei lui Hristos în Europa, care se întâlnește cu Domnul și Regele ei iubit sub o “canopy” a rugăciunii.


Toți pot face parte din această “Canopy” spirituală

  • din toate națiunile Europei
  • din toate confesiunile, din toate bisericile și din toate organizațiile
  • din toate grupele de vârstă, tineri sau bătrâni, bărbați sau femei

Dumnezeu ne-a îndemnat să chemăm cât mai mulți oameni să se roage acum pentru Europa, din cauza momentului istoric în care ne găsim.

Angajamentul este foarte simplu, dar avem nevoie de bărbați și de femei,  puternici și de încredere, care sunt dispuși să stea în rugăciune pentru Europa, de aceea:

  • dacă ai pe inimă Europa
  • dacă ești gata să te rogi regulat pentru Europa, câte 15 minute în fiecare săptămână, alături de mulți alții, conform cu motivele de rugăciune pe care le trimitem noi

atunci te rugăm să te înscrii în dreptul țării tale și să devii parte dintr-un grup internațional de rugăciune care crește cu rapiditate. Viziunea noastră: acoperire non-stop în rugăciune, o adevărată “canopy” de rugăciune, mijlocire și binecuvântare peste Europa.

Schimbarea are loc întotdeauna atunci când creștinii încep să se roage. “Schimbarea în Europa” este o înțelegere mai profundă a acestei inițiative. Dar cea mai profundă motivare a acestei inițiative este viziunea că Europa Îi aparține lui Hristos. Noi, împreună cu mulți alții, credem că voia lui Dumnezeu e aceasta: “Europa va fi mântuită”.

Noi, ca inițiatori ai rugăciunii “canopy”, suntem un grup de lideri ai rugăciunii și de mijlocitori din aproape 15 națiuni europene care ne întâlnim regulat ca să ne rugăm pentru continentul nostru.  Numele nostru este “European Union of Prayer” (Uniunea Europeană a Rugăciunii).

Credem în chemarea spirituală a continentului nostru și în faptul că mișcarea către o unitate a națiunilor, în pace, a fost un impuls dat de Dumnezeu care a început după ultimul război. Dar aceasta poate fi menținută doar prin harul lui Dumnezeu și prin credința, rugăciunea și curajul creștinilor ca Trup al lui Hristos în Europa.

La asta vă chemăm!

Pentru a vă înregistra

info@canopyofprayer.eu

Top