Valikko
Palace of Parliament in Budapest, Hungary

Mi az imaernyő?

A canopy-nek több jelentése van. Az egyik: arannyal átszőtt selyemtakaró, amelyet a királyi trón felett lehet tetőként kiteríteni, kifejezve ezzel a király dicsőségét. Ne feledjük azt sem, hogy a zsidó párokat is canopy alatt adják össze (hüpe a neve) – ez Krisztus Menyasszonyának a képe, aki szeretett Urával és Királyával találkozik az imaernyő alatt.

Ez egy nagy összefogás, nagyon sok helyről kapcsolódnak egymáshoz az emberek:

  • Európa minden országából
  • minden felekezetből, gyülekezetből és szolgálatból
  • minden korcsoportból, fiatalok, idősek, férfiak és nők.

Isten prófétai módon arra biztatott minket, hogy arra kérjünk mindenkit, hogy mostanában többet imádkozzon Európáért – mivel történelmi fordulóponthoz értünk.

Ha érdekel, egyszerű a feladat. Olyan férfiakra és nőkre van szükségünk, akik kitartóak, megbízhatóak, hajlandóak vállalni az imádságot Európáért, tehát:

  • ha Európa a szíveden van
  • ha hajlandó vagy hetente rendszeresen imádkozni 15 percet az imalevelünk alapján, sok más európai hívővel együtt

akkor regisztrálj, és légy te is része ennek a folyamatosan növekvő imamozgalomnak. Az a látásunk, hogy hét mind a 168 óráját lefedjük imával, ami közbenjáró imaernyőként fedi le Európát.

Amikor a keresztények imádkozni kezdenek, megváltoznak a dolgok. Ennek a kezdeményezésnek tehát az a célja, hogy változás történjen Európában. A legmélyebb vágyunk azonban az, hogy Európa Jézusé legyen: „Europe for Christ!” Ezért sok más testvérünkkel együtt abban hiszünk, hogy „Európa meg fog térni.”
Az Imaernyőt a közbenjárók és vezetők egy olyan csoportja alapította, akik Európa körülbelül tizenöt országából rendszeresen összejönnek, és imádkoznak a kontinensért. Ezért a nevünk Az Ima Euróiai Uniója.
Hiszünk abban, hogy Európának szellemi elhívása van, és azt gondoljuk, hogy a nemzeteink azért egyesültek egy békés unióban, mert ezt Isten kezdeményezte a második világháború után. De ezt csak Isten kegyeleme, a hit, az ima és Krisztus testének bátorsága tudja fenntartani.

Regisztrálni

Ha a regisztráción KÍVÜL bármilyen megjegyzésed vagy kérdésed van, kérünk, hogy írd meg a következő címre: info@canopyofprayer.eu és a tárgy mezőben tüntesd fel, melyik országból vagy!

Top