Menu
Sunset in Stockholm, Sweden

Vad är en Canopy?

En betydelse av Canopy är: en väv i silke, med guldtråd, som fungerar som tak över en kunglig tron, till kungens ära. Låt oss heller inte glömma att judiska par vigs under en ”canopy”, en ”chuppa”.

Vilken bild för Kristi brud i Europa, när hon möter sin älskade Herre och kung under denna bönens väv.
Från alla möjliga håll möts folk och fattar varandras händer:

  • Från Europas alla länder
  • Från alla samfund, kyrkor och rörelser
  • Från alla åldrar, män och kvinnor

Gud uppmuntrar oss profetiskt att uppmana till mer bön för Europa just nu. Denna tid är historisk.

Samtidigt som åtagandet är mycket enkelt, samtidigt som vi behöver män och kvinnor som är uthålliga och pålitliga, villig att stå upp i bön för Europa. Alltså:

  • Om du har ett hjärta för Europa
  • Om du är villig att be regelbundet för Europa, 15 minuter varje vecka. Tillsammans med andra får du guidning genom vårt bönebrev.

Anmäl dig, så blir du del av en ständigt växande bönerörelse. Vår vision är: att täcka upp 24/7 med en effektiv bönens canopy, till förbön och välsignelse över Europa.

Förändring sker alltid när kristna börjar be. Så ”förändring i Europa” är den djupare förståelsen med detta initiativ, men den djupaste motivationen är visionen att Europa tillhör Kristus. Vi tror tillsammans med många andra att det är Guds vilja att ”Europa ska bli frälst”.

Vi som startat upp Canopy of Prayer är en grupp av böneledare och förebedjare från cirka femton olika länder som möts regelbundet för att be för vår kontinent. Vi går därför under namnet ”European Union of Prayer”.

Vi tror på vår kontinents andliga kallelse. Vi litar på att nationernas rörelse mot en fredens enhet eller union var en impuls från Gud, som började efter Andra världskriget. Men den kan bara bli bevarad genom Guds nåd och genom kristnas tro, bön och mod, som Kristi kropp i Europa.

Det är detta vi uppmanar till!

För att registrera

För varje kommentar eller fråga utöver registreringen, var god och skriv till: info@canopyofprayer.eu och markera samtidigt vilket land du tillhör.

Top